[DUTCH] Eurosonic Noorderslag kiest voor real-time social media…

Vier dagen lang is Groningen het walhalla voor muziekliefhebbers en nationale en internationale professionals uit de muzieksector. Alle hotels zijn volgeboekt en overal in de stad zijn de meest actuele en veelbelovende acts te bewonderen. 

Eurosonic Noorderslag is Europa’s belangrijkste showcasefestival voor Europese muziek. Eurosonic (woensdag, donderdag en vrijdag) staat in het teken van Europees talent. Op zaterdagavond vindt Noorderslag plaats: de belangrijkste staalkaart van de Nederlandse popmuziek.

Het festival leeft. Naast de uitgebreide informatie, die te vinden is op de website van het festival, wordt er druk over gesproken op de verschillende social media. Tips worden uitgewisseld, nieuws wordt gedeeld en 3fm’s Giel Beelen zoekt via Twitter leuke interessante weetjes over Groningen.

Eurosonic Noorderslag heeft de ultieme manier gevonden om deze waardevolle bijdragen te integreren in hun website. Real-time en op een veilige, overzichtelijke manier worden de meest relevante berichten getoond. Benieuwd hoe het eruit ziet? Klik dan hier.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Crowdynews wellicht voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u meer weten over onze producten? We horen het graag!